Fakültemizde Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR başkanlığında, MEB Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünden bir heyet ile toplantı gerçekleşti.
28 Mart 2024 | 13:21

Fakültemizde 27 Mart 2024 günü saat 14:00 da Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR başkanlığında, Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünden bir heyet ile toplantı gerçekleşti. Toplantıya Fakülte yönetimimiz, ilgili program temsilcilerimiz, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Ercan ALPAY, Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet BAL, İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman AKGÜL, Sosyal Ortaklar, Projeler Daire Başkanı Mustafa GÜNAY ve ilgili personeller katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR, alanında uzman, sürekli gelişen teknoloji karşısında kendini geliştirebilen Mesleki ve Teknik Öğretmenlerin yetiştirilmesi, nitelikli öğrencilerin Mesleki ve Teknik Eğitime yönlendirilmesinin gerekliliğinden ve Mesleki ve Teknik Eğitimin öneminden bahsetti. Bu iki ana başlıkta iki kurum arasında yapılabilecek iş birliği imkanları ele alındı. Toplantı sonunda öncelikli olarak Teknoloji Fakültesi ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü arasında Eğiticilerin Eğitilmesi amacıyla bir proje yapılmasına, en yakın zamanda heyetler arasında bir proje ekibi kurulmasına karar verildi. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

background image