Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR, Azerbaycan Teknik Üniversitesi’ni Ziyaret Etti.
22 Nisan 2024 | 15:59

Kongre kapsamında Azerbaycan’da bulunan Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR, Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Vilayet VALİYEV’e ziyarette bulundu. Bakü ve Azerbaycan Teknik Üniversitesinde olmaktan fevkalade memnun ve mutlu olduğunun ifade eden Dekanımız, Sayın Prof. Vilayet VALİV ve Rektör Yardımcılarına yüksek ilgi, alaka ve nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.  Enerji Mühendisliği ve Otomasyon Fakültesi ile ortak yürütülen Elektrik Mühendisliği Lisans Programı hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunduktan sonra ziyaretin anısına karşılıklı hediye takdimi yapıldı. Dekanımız, daha sonra Enerji Mühendisliği ve Otomasyon Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Guliyev Hüseyngulu BAYRAMOĞLU ve Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Doçent Hikmet Sakhavaddinoğlu ALİYEV’i ziyaret ederek program hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.