Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Fakültemizi Ziyaret Etti
26 Mart 2024 | 18:18

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, fakültemizde Dekanlık yönetimimiz ve bölüm başkanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Bahadır Özdemir ve Doç. Dr. Orhan Kaplan, Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamza Çınar, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayhan Erdem, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şevki Demirbaş, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Şahin, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tayfun Menlik, İmalat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan Korkut, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Salih Yazıcıoğlu, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Behçet Gülenç, Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut Düzgün ve Fakülte Sekreteri Hüseyin Küçüköner yer aldı.

Toplantıda Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar, fakültede gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışmalar hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi. Toplantıda, fakültemizin mevcut durumu değerlendirilerek, geleceğe yönelik fikir alışverişleri de gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın ziyareti, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.