Gazi Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetimi ile Fakültemizde bir toplantı gerçekleştirildi
21 Mart 2024 | 14:19

Gazi Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetimi ile 2024 Mayıs ayı içerisinde düzenlenmesi planlan Kariyer Fuarında Fakültemizle yapılabilecek iş birliklerinin görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya,Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Bahadır ÖZDEMİR, Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamza ÇINAR, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayhan ERDEM, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şevki DEMİRBAŞ, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğulcan Eren, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tayfun MENLİK, İmalat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan KORKUT, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Salih YAZICIOĞLU, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Behçet GÜLENÇ, Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Melih OKUR, Gazi Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yusuf GÜNAYDIN, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Serkan DÜZGÜN, Doç. Dr. Abdullah TÜRKER, Öğretim Görevlileri Dr.  Zeynep Nur AYDIN KILIÇ ve Gökçe TÜRKMEN katıldı.

Toplantı-1