Fakültemiz Akreditasyon Birimi Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar Başkanlığında 5. Toplantısını Gerçekleştirdi.
15 Mart 2024 | 08:44

13 Mart 2024 Çarşamba günü saat 12:30 da Taşkent Konferans salonunda Fakültemiz Akreditasyon Birimi tarafından “Bölümlerimizin Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları” konulu bir toplantı gerçekleştirildi. Akreditasyon çalışmaları kapsamında beşincisi gerçekleştirilen toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR, dekan yardımcılarımız, Fakültemiz Akreditasyon Birim sorumlusu Prof. Dr. Serdar YÜCESU, bölüm başkanlarımız, bölümlerimizin akreditasyon komisyon başkanları ve üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR bölümlerimizin akreditasyon süreçlerine çok önem verdiğini, hazırlık döneminde dekanlık olarak bölümlerimize her türlü desteği vereceklerini söyledi. Daha sonra söz alan Fakültemiz Akreditasyon Birim Sorumlusu Prof. Dr. Serdar YÜCESU “Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Toplantı karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.