TAYVAN NATIONAL FORMOSA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SHOUYIN YANG FAKÜLTEMİZDE KONFERANS VERDİ
18 Aralık 2019 | 15:22

13 Aralık 2019 Saat :15:00’da Teknoloji Fakültesi Taşkent konferans salonunda  Tayvan Ulusal Formosa Üniversitesi Dış ilişkiler Dekanı Prof. Dr. Shouyin Yang tarafından ‘Biomass Gasification, Pyrolysis and Combustion Technologies and The Future in AIoT Technology’ isimli konferans verilmiştir. Konferanta ayrıca Tayvan Ulusal Formosa Üniversitesi dış ilişkiler ofisi sorumlusu Ms. Peggy tarafından Ulusal Formosa Üniversitesi ve üniversitelerimiz arasında akademik işbirliği hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Konferans’a Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman TEKELİ, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ, Gazi Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Bensu KARAHALİL, Öğretim üyeleri ve öğrenciler katılmışlardır. Konferans sonunda Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman TEKELİ ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ tarafından Prof. Dr. Shouyin Yang ve Ms. Peggy’ye hediye takdimi yapılmıştır.