AKŞEHİR XC-OPEN 2019 YAMAÇ PARAŞÜTÜ MESAFE YARIŞMASINA KATILAN GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ HAVACILIK TOPLULUĞU ÖĞRENCİLERİ 2.LİK VE 3.LÜK DERECELERİNİ ALDILAR.
1 Ekim 2019 | 17:28

Bu yıl 7.si düzenlenen AKŞEHİR XC-OPEN 2019 yamaç paraşütü mesafe yarışmasına katılan Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Havacılık Topluluğu öğrencileri 2.lik ve 3.lük dereceleri aldı.

Konya Akşehir’de düzenlenen yarışmada Türkiye’nin her yerinden yarışmacılar kozlarını paylaştı. Gazi Ünv. Teknoloji Fakültesi Havacılık Topluluğu öğrencilerinden Yasemin Gönen, Berke Özcan ve Mert Efe Ceylan okulumuzu Akşehir’de temsil etti. İki gün süren yarışmada üniversitemiz öğrencileri Takımlar Klasmanında 3., Kadınlar klasmanında 2. olarak dereceye girdiler. Yarışmanın kendileri için çekişmeli ve bir o kadar da verimli geçtiğini söyleyen yarışmacılarımız, desteklerinden ötürü fakültemiz havacılık topluluğuna ve Gazi üniversitesi rektörlerine teşekkürlerini belirttiler.

Öğrencilerimize spor kariyerlerinde başarılar dileriz.