Elektrik-Elektronik Mühendisliği Mezunlar Buluşması
17 Ekim 2024 | 09:42

15 Ekim 2024 tarihinde Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunları ile bölüm öğrencileri bir araya geldiği anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Musa Atar’ın da katılım sağladığı ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm binasının bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerimiz farklı sektörlerde çalışan mezunlarımızla tanışarak iş hayatı, sektörler ve kariyer geliştirme süreçleri hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Mezunlarımıza Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) tarafından hazırlanan mezun kartlarının da takdim edildiği etkinlikte mezunlarımız, kendi deneyim ve hikayeleriyle öğrencilerimize çeşitli konularda farkındalık kazandırdı. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü olarak mezunlarımızla olan bağlarımızı güçlendirmeyi hedeflediğimiz bu buluşma, gelecekteki etkinlikler için de ilham verici oldu. Etkinliğimize katılan tüm hocalarımıza, mezunlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Etkinlik Resimleri-1 Etkinlik Resimleri-1 Etkinlik Resimleri-1 Etkinlik Resimleri-1 Etkinlik Resimleri-1 Etkinlik Resimleri-1 Etkinlik Resimleri-1