Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar Fakültemiz tanıtımı için TRT de radyo programına katıldı
23 Temmuz 2024 | 16:32

Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar, Fakültemizin tanıtımı için 23 Temmuz Salı günü saat 09:00 da TRT Ankara Radyosu GÜNDEM programında Sayın Selvi Karakoç'un konuğu oldu. Programda dinleyicileri selamladıktan sonra, üniversite sınavında başarılı olan gençleri ve ailelerini tebrik ederek sözlerine başladı. Bu programın tercih sürecinde yapılmasından dolayı çok anlamlı ve kıymetli olduğunu ifade etti. Fakültemizi ve Teknoloji Fakültelerini tanıtan Dekanımız, Teknoloji Fakülteleri’nin önemi ve misyonundan söz ederek, eğitim-öğretim ile mezuniyet sonrası iş imkânları ve çeşitli konularda bilgi verdi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, program sonunda, TRT yapımcıları ve program sunucusu Sayın Selvi Karakoç’a ve yapımcısı Veli Yıldız bey’e teşekkür belgesi takdim etti. Program, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.