Fakültemiz İdari Personeli Tarafından Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi
18 Temmuz 2024 | 17:40

Her yıl dönem başında ve sonunda fakültemiz idari personeli tarafından düzenlenen geleneksel kahvaltı etkinliği, fakültemiz arka bahçesinde yapıldı. Kahvaltıya Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Orhan KAPLAN,  Doç. Dr. Mustafa Bahadır Özdemir, Fakülte Sekreterimiz Hüseyin KÜÇÜKÖNER ve idari-teknik personelimiz katıldı. Programda Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR, bu tür etkinliklerin, yorgunlukların giderilmesi, kaynaşma ve çalışma motivasyonunun artırılması bakımımdan önemli olduğunu ifade ettiler. Fakülte personelimizin dönem boyunca özverili, gayretli ve uyum içinde çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederek organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dekanımız bu tür etkinliklerin yapılmasını çok önemsediklerini ve  devamlı olması yönünde temennide bulundu. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

-1 -1 -1