"Geçici Sığınma/Korunma Altındaki Suriyeli ve Türk Girişimcilerin Kapsayıcı Girişimcilik Ürün Tasarımı Geliştirme Hizmetleri" Adlı Projenin Kapanış Toplantısı Yapıldı
12 Temmuz 2024 | 22:41

Avrupa Birliği tarafından fonlanan ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda yürütülen Enhancer projesi kapsamında "Geçici Sığınma/Korunma Altındaki Suriyeli ve Türk Girişimcilerin Kapsayıcı Girişimcilik Ürün Tasarımı Geliştirme Hizmetleri" adlı projenin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Fakültemiz Taşkent Konferans Salonu’nda yapılan programa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Gelişli ve Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, Proje Koordinatörü Prof. Dr. İsmail Şahin, Ankara Sanayi Odası temsilcileri, proje ekibi, konuklar ve öğrenciler katıldı.Törende

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Proje koordinatörü Prof. Dr. İsmail Şahin, proje ortakları adına temsilciler proje hakkında birer konuşma yaptılar.

İsmail hoca-1

İsmail hoca-2