Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR, Sinop Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR’i Makamında Ziyaret Etti.
2 Mayıs 2024 | 15:41

Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR, Sinop Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İşletmelerde Mesleki Eğitim Uygulamaları ile Sanayi-Üniversite İş Birliği alanlarında birlikte çalışma ve ortak uygulama hususlarında değerlendirmelerde bulunmak üzere gittiği Sinop’ta, Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Bahar DEMİREL, Karabük Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Muhammet KAYFECİ’ den oluşan Teknoloji Dekanları konseyi üyeleri ile birlikte, Sinop Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR,  Sinop Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR’e göstermiş oldukları nazik misafirperverliklerinden dolayı şükranlarını sundu.

Sinop Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkürlerini iletti. Ziyaret hediye takdiminin ardında hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.