Fakültemiz İnşaat Topluluğunun Geleneksel Olarak Düzenlediği “Civil Ankara 2024” Etkinliği Ulaştırma Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’nun Katılımıyla Gerçekleştirildi.
6 Mart 2024 | 16:21

Fakültemiz İnşaat Mühendisliği bünyesinde faaliyet gösteren İnşaat Topluluğu’nun geleneksel olarak düzenlediği 'Civil Ankara' etkinliği Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gazi Konser Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve  Prof. Dr. Yücel Gelişli, Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan ve TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Yüksek Mimar Derya Başyılmaz, öğretim elemanları, topluluk üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu,  Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR etkinlik öncesinde fuaye alanında çeşitli firmaların ve öğrencilerimizin stantlarını gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Program açılış konuşmalarının ardından İnosel Beton CEO’su Erman Derin, Dorçe Prefabrik Yurt İçi Teklif Müdürü Mert Özdemir, Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, Zafer Keskin Mühendislik Kurucusu Zafer Keskin’in konuşmasının ardından "Yolkestra" müzik grubunun konseriyle devam etti.

Civil Ankara-1 Civil Ankara-1 Civil Ankara-1 Civil Ankara-1 Civil Ankara-1 Civil Ankara-1 Civil Ankara-1 Tören-1 Tören-1