YENİLENEBİLİR ENERJİ VE ARTIK DEĞERLENDİRME PROJELERİ ( Konuşmacı : Niyazi AKDAŞ ASO 1. Organize Sanayi Bölge Başkanı ) - Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi
08 Mart 2019 13:04

ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi AKDAŞ’ın konuşmacı olduğu konferans, Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN, dekan yardımcılarımız,  fakültemizin birbirinden kıymetli hocaları ve çok sayıda öğrencinin de katıldığı, Sn. dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN’in destekleri ve akademik danışmanımız Sn. Prof. Dr. Abdulkadir GÜLLÜ yol göstericiliği ile TİMTEK topluluğu yönetimi tarafından A blok konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Sn. Niyazi AKDAŞ konuşmasında; Atık geri kazanımı, bertarafı ve ıslahı konusunda yenilikçi teknolojilerin hayata geçirilmesini sağlayan “ITC Entegre Katı Atık Yönetim Sistemleri” başta olmak üzere mühendis adayı genç öğrencilerimize, hayatındaki tecrübelere binaen başarılı olabilmek için gerekli olduğunu düşündüğü tavsiyeleriyle programa ayrı bir bakış açısı kattı.

Dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN tarafından konuşmacımız Niyazi AKDAŞ’a plaket, danışman hocamız tarafından çiçek ve Ahmet ŞENTÜRK’ün Babası Hüseyin ŞENTÜRK anısına Dinamik Yayınevi tarafından imzalı kitap takdim edilirken, geçmiş dönem TİMTEK kurucu başkanına ise şahsı ve yönetim kurulu adına bugüne kadar yaptığı özverili ve özenli çalışmalarından dolayı mevcut topluluk yönetim kurulu başkanı tarafından plaket takdimi gerçekleştirildi.

Konuşmanın ardından gerçekleşen çekilişte çok sayıda kitap hediye edildi.

Konferans  soru-cevap eşliğinde sona erdi.