TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNDE YENİ YIL KUTLAMASI
29 Aralık 2017 17:07

Fakültemizde artık geleneksel hale gelen sosyal etkinliklere bu yıl yeni yıl kutlamasıda eklendi. Fakülte yönetimimiz İdari personelimize yönelik yeniyıl kutlamısını 29 Aralık 2017 Cuma günü Dekanlık katında gerçekleştirmiştir. Kutlama etkinliği idari personellerimiz ve Fakültemizde görev yapan personellerimizin yanı sıra Bölüm Başkanlarımızın katılımıylada neşeli bir ortamda gerçekleştirilmiştir. Dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN “ Sizin ve ailenizin yeni yılını kutlar, sevdiklerinizle birlikte mutluluklarınızın çoğaldığı, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmenizi dilerim.” diyerek Fakültemizde görev yapan tüm personelimizin yeni yılını bir kez daha kutlamıştır.

Hatırlanmak ve onure edilmek anlamınada gelen bu etkinlik gerek idari personelimiz ve gerekse  Fakültemizde görev yapan diğer personellerimiz arasında da memnuniyetle karşılanmış, bu ince davranışlarından ötürü başta Dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN olmak üzere Dekanlık yönetimine bir kez daha teşekkür edilmiştir.