Teknoloji Fakültesi Türkiye'nin İlk Yüz Okuma Uzmanı Halim Altınışık’ı Konuk Etti
25 Ağustos 2020 | 15:34

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanlığı, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ve  Tasarım İmalat ve Teknoloji (TİMTEK) Topluluğu’nun birlikte düzenlemiş olduğu ve  Strateji, Güvenlik ve Yüz Okuma Uzmanı Halim ALTINIŞIK’ın  konuşmacı olarak katıldığı “YÜZÜN ŞİFRELERİ VE BEDEN DİLİ”  konulu konferans 25 Aralık 2019 tarihinde Fakültemiz Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

TİMTEK topluluk başkanı Berk GÜRCAN’nın açılış konuşmasıyla başlayan konferans  Fakülte Dekanı  Sayın Prof. Dr. Süleyman TEKELİ’nin selamlama konuşmasıyla devam etmiştir. Dekanımız Prof. Dr. Süleyman TEKELİ konferansın düzenlenmesinde emeği geçen topluluk akademik danışmanı Prof. Dr. Abdulkadir GÜLLÜ  ve TİMTEK  topluluğuna teşekkür etmiştir.

Konferans Strateji, Güvenlik ve Yüz Okuma Uzmanı Halim ALTINIŞIK’in keyifli anlatımıyla devam etmiştir. Konferans bitiminde ALTINIŞIK şu ana kadar yazmış olduğu kitaplarından bir kısmını öğrencilerimize hediye etmiştir.