TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ
01 Haziran 2018 15:28

Fakültemiz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 01 Haziran 2018 Cuma günü Saat : 09.30 da Gazi Üniversitesi Toki Blokları ITRI Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Mezuniyet törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali ÇELİK, Fakülte yönetimi, Bölüm Başkanları, Bölüm Başkan Yardımcıları, Akademisyenler, İdari Personelimiz, Mühendisler Odalarının Temsilcileri ve Öğrenci Velileri iştirak etmişlerdir.

Törende açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN sözlerine Kuzey Irak’ta şehit olan 3 askerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Milletimize başsağlığı diliyorum diyerek başlamıştır.

SÖZEN, “Gazi Gazi Üniversitesinin mesleki ve teknik alandaki sembolü olan Fakültemizin Mezuniyet törenine hepiniz hoş geldiniz.

Öncelikle bu anlamlı günde bizlere katıldığınız ve sevincimize ortak olduğunuz için Fakültem adına hepinize çok teşekkür ediyorum.

Bugün burada, Teknoloji Fakültesi Mühendislik Program’larından mezun olan genç mühendislerimizin sevincini paylaşmak ve ülkemiz sanayisine birer lokomotif olarak şerefle uğurlamak için bir aradayız.

Mezun olan bütün öğrencilerimi kutluyor gözlerinden öpüyorum.

Sevgili Mühendisler,

Devlet Üniversitelerindeki Teknoloji Fakülteleri arasında, en yüksek puanla öğrenci alan Fakültemizi başarıyla tamamladınız.

Bugün her biriniz artık kendiniz ve ailelerinizin yanı sıra, ülkenize ve dünyaya karşı da sorumlusunuz.

İnanıyoruz ki, yapacağınız işlerde size kazandırdığımız çağdaş ve  en üst düzey bilgilerle, kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanacak ve önemli başarılar elde edeceksiniz.

Sizler; başarıdan başarıya koşarken Fakültemizi daha da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaksınız.

Mezunlarımız olarak sizden Çalıştığınız her kuruluşta farkınızı göstermenizi ve Teknoloji Fakültesi mezunu mühendisleri tercih sebebi yapma gayretini göstermenizi bekliyoruz diyerek sözlerine devam etti.

Daha sonra kürsüye davet edilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali ÇELİK de bu fakülteden mezun olduğunu ve bundan onur duyduğunu dile getirdi. “

Fakülte Birincisi Gamze Danışman törende teşekkür konuşması yapmıştır.  Tören Fakültemizde dereceye giren öğrencilerimize plaket verilmesi ve kep atma merasimiyle son bulmuştur.