Teknoloji Fakültesi 29.12.2016 Tarihli Araştırma Görevlisi Kadrosu İlanı Yerleştirme Sonuçları
31 Ocak 2017 | 08:38

AĞAÇİŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

ENDÜSTRİYEL TASARIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1014200 NOLU İLAN

ENDÜSTRİYEL TASARIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1014201 NOLU İLAN

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

İMALAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

METALURJİ ve MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Önemli Not:

İlgili sonuçlar doğrultusunda başarılı olan asil adayların sonuç açıklama tarihinden itibaren 15 (on beş) gün içerisinde aşağıda belirtilen belgelerler ile birlikte ilgili Fakülteye başvurması gerekmektedir.

İstenilen Belgeler:

1Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden)

2Adli Sicil Belgesi

3.  İkametgah

4.  4 Adet Resim

5. Öğrenime ilişkin diploma, öğrenci belgesi ve mezuniyet belgesinin aslı yada onaylı sureti (*)

(Not:*Başvuru sırasında ilgili eğitim durumlarına ilişkin belgelerinin aslı yada onaylı sureti yerine E-devletten alınan belgeler ile başvuru yapanlar için geçerlidir)

6. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu.(*) Forma ulaşmak için https://personel.gazi.edu.tr/posts/view/title/formlar-168239?siteUri=personel tıklayınız.

(Not:* Söz konusu form Elektronik ortamda doldurulacaktır  daha sonra ilgili form çıktısı alınıp üzerine fotoğraf yapıştırılacaktır)