SEMİNER : KALİTE BİRİMLERİNDE ÇALIŞMAK İSTEYENLERE YÖNELİK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
09 Mart 2018 15:35

Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü bünyesinde kurulan Metalurji Araştırma Topluluğu   06.03.2018 Salı  günü Fakültemiz Konferans Salonunda  “Kalite Birimlerinde Çalışmak İsteyenlere Yönelik Bilgilendirme Semineri’ düzenlemiştir.

Seminerde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Adnan SÖZEN  açılış konuşmasını yapmıştır. SÖZEN ;  bu tür etkinliklerin gerek öğrencilerimiz için gerekse okulumuzun tanıtımı için önemli olduğunu dile getirerek etkinlik düzenlemek isteyen topluluklara her türlü desteği vereceğini söylemiştir. Dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN,  seminerin gerçekleştirmesinde aktif rol oynayan Topluluğun Akademik Lideri Yrd. Doç. Dr. Tayfun FINDIK  başta olmak üzere katkı sağlayan herkese  teşekkür etmiştir.

HE-CE ve Mergen aracılığı ile yapılan  iki oturumlu seminerde; Kalite, Üretim ve Hizmet, Birimlerin Önemi, Kalite Kontrol ile ilgili alanlar, ISO Standartları, İmalat, Kaynak Mühendisliği, Tahribatsız Muayene Denetim Hizmetleri, Periyodik Kontrol Hizmetleri gibi birçok konuda Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı Sn. Gökçen SATILMIŞOĞLU ve Kaynak Mühendisi ve NDT Uzmanı Sn. Ali CANAYAKIN’ın konuşmalarıyla bilgilendirme yapmıştır.