PROJE YÖNETİMİNDE YENİ YÖNELİMLER ÇALIŞTAYI
14 Mayıs 2018 15:26

Gazi Üniversitesi, Proje Yönetim Kurumu ve International Project Management Association (IPMA) tarafından düzenlenen “Proje Yönetiminde Yeni Yönelimler Çalıştayı” Teknoloji Fakültesi’nin ev sahipliğinde 09 Mayıs 2018 tarihinde uluslararası katılım ile gerçekleştirilmiştir.  Fakültemiz Dekanı Prof Dr. Adnan SÖZEN'de çalıştayın açılışında bir selamlama konuşması yapmıştır. Proje ve proje yönetimi alanında yeni yönelimler hakkında bilgi paylaşımını artırmak ve proje yönetimi kavram, yöntem, araç ve tekniklerini farklı bakış açıları ile inceleyen araştırmaların geliştirilmesine katkıda bulunmak amacı ile gerçekleştirilen çalıştayın, başkanlığını Prof. Dr. Çetin ELMAS, sekreteryasını Doç. Dr. Cemal YILMAZ yürütmüştür.