PANEL : ENDÜSTRİ 4.0’A DOĞRU MESLEKLERİN GELECEĞİ
11 Ekim 2017 08:17

Mesleki ve Teknik Eğitim Sendikası (METESEN) koordinatörlüğünde; TOBBB, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, MYK, ANKESOB, TEKEV’in destek ve katkılarıyla düzenlenen “ENDÜSTRİ 4.0’A DOĞRU : MESLEKLERİN GELECEĞİ” konulu panel 10 Ekim 2017 Salı günü TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Panelde Metesen Başkanı Şahap YILMAZ, TOBB Türkiye Ekonomi Politikası Araştırma Vakfı (TEPAV) Direktörü Prof. Dr. Güven SAK ve MEB Müsteşar Yrd. Ercan DEMİRCİ açılış konuşmalarını yapmışlardır.

Panelin  moderatörlüğünü Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet ÖZDEMİR gerçekleştirmiştir. Panelde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Adnan SÖZEN  “Endüstri 4.0’a Doğru : Mesleklerin Geleceği” konu başlığıyla bir sunum gerçekleştirmiştir.

Panele Dekanımızın yanı sıra MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri GÜLAY, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversite İşletme Bölüm Bşk. ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ, TOBB Girişimcilik ve Sektörler Dairesi Başkanı Ozan ACAR, Mesleki Yeterlilik Kurumu Sınav ve Belgelendirme Daire Başkanı Mehmet ORDUKAYA, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan V. Hüseyin AR, Teknik eğitim Vakfı Genel Başkanı Erdoğan ÖZEN ve Mesleki ve Teknik eğitim Sendikası Genel Başkan Yrd. Nazan ŞENER katılmıştır.