ORYANTASYON VE MEZUNLARLA TANIŞMA TOPLANTISI
26 Ekim 2018 19:00

Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve Enerji Topluluğunun ortaklaşa düzenlemiş olduğu “ORYANTASYON VE MEZUNLARLA TANIŞMA” toplantısı 24 Ekim 2018 Çarşamba günü Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe katılan 2017 mezunumuz Teknoloji Fakültesi Birincisi Enerji Sistemleri Mühendisi Cem ÇATALBAŞ, 2014 mezunumuz Enerji Sistemleri Mühendisi Güniz Betül GÖKSU, 2014 mezunumuz Dumlupınar Üniversitesi’nde çalışmakta olan Araştırma Görevlisi Fatih Selim BAYRAKTAR ve yine 2015 yılı mezunumuz Enerji Sistemleri Mühendisi Haris Esad YILMAZ  katılımcılarımıza okul hayatında nasıl bir yol izlenmeli, mezun olduktan sonra iş bulma süreci ve iş hayatı hakkında bilgiler verdiler ve katılımcılarımızın sorularını yanıtladılar.

Etkinlik Dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN’in  mezunlarımıza katkı ve katılımlarından dolayı hazırlamış olduğumuz teşekkür belgelerinin takdim edilmesi, Enerji Topluluğu Yönetim Kurulu üyelerinin tanıtımı ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kurtuluş BORAN’ın kapanış konuşmasıyla sona ermiştir.