ORYANTASYON VE MEZUNLARLA BULUŞMA ETKİNLİĞİ
16 Aralık 2019 | 09:08

Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü ve Enerji Topluluğu'nun organizasyonunda 12.12.2019 Perşembe günü Fakültemiz Taşkent Binası Konferans Salonunda Oryantasyon ve Mezunlarla Buluşma Etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinliktke Enerji Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ, Dekanımız Prof. Dr. Süleyman TEKELİ açılış konuşmaları yapmışlardır.

Açılış konuşmalarından sonra Mezun Öğrencilerimizden Enerji Sistemleri Mühendisi Fatma KIRIK, Enerji Sistemleri Mühendisi Ekin Can DOLGUN ve  sektörde görev yapan ayna zamanda akademisyen olan Doç. Dr. Mahmut ALKAN hocamızda öğrencilik yaşamları ve mesleki çalışmaları hakkında konuşmalar yapmışlardır.

Etkinlik konuşmacılara katılım belgesinin verilmesiyle son bulmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

DEKANLIK