Duyuru
Mezuniyet Duyurusu
21 Haziran 2021 | 18:00

 

Değerli Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mezunları,

Fakültemiz 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 01 Temmuz 2021 Perşembe günü Dekanlık (A-Blok/Buhara) Binası arka bahçesinde gerçekleştirilecektir.

Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizi de saran salgın sürecinde sizlerin ve değerli misafirlerimizin sağlığını korumak adına Dekanlık olarak bu yıl mezuniyet törenimizi sınırlı katılım ile yapma kararı almış bulunmaktayız. Bu nedenle Mezuniyet Törenine, 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Döneminde Fakülte ve Bölümlerde dereceye giren öğrencilerimiz ve maksimum4 yakını ile birlikte katılabileceklerdir. Fakat Eylül veya Ekim ayı içerisinde salgın koşullarının izin vermesi ve sağlık kurulunun da uygun bulması halinde bütün mezunlarımızı kucaklayacağımız geniş katılımlı bir mezuniyet töreni yapmak arzusundayız. Mezuniyet Töreni planına ve uygulamalarına ilişkin almış olduğumuz karar konusunda göstereceğiniz uyum ve anlayış için şimdiden teşekkür eder, başarılarınızdan dolayı tebrik ederim.

 

Prof. Dr. Süleyman TEKELİ

Dekan 

 

2020-2021 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

  1. Fakülte ve Bölümlerde dereceye giren öğrencilerimiz 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Döneminde mezun durumunda olan aktif ve ÖSYS sınav sonuçlarına göre Fakültemize yerleşen (2016-LYS(MTOK), 2017 LYS) öğrencilerimiz arasından 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi ağırlıklı genel not ortalamasına (AGNO) göre belirlenmiştir.
  2. Törene cübbe ve uygun bir kıyafet ile katılmak zorunludur. (Tören ile uyuşmayan terlik, sandalet vb. kıyafetler giyilmemelidir.) Mezuniyet törenine katılacak Fakültede dereceye giren öğrenciler cübbelerini Öğrenci İşleri birim sorumlusu Gülten DURAN’dan, bölümlerde dereceye giren öğrenciler de Bölüm Başkanlıklarından öğrenci kimliği ile teslim alacaklardır. Salgın nedeniyle öğrencilerimiz kep ve cübbelerini kendileri temizletip kullanacaklarından dolayı en geç 28.06.2021 Pazartesi gününe kadar cübbelerini almaları gerekmektedir.
  3. Törene katılabilecek öğrenci listesini lütfen kontrol ediniz. Sizin ve beraberinizde gelen yakınlarınızın süresiz HES Kodları, hem tören öncesinde hem de kampüs girişinde kontrol edilecek olup, sorgu sonucu RİSKLİ olanlar ve yakınları törene alınamayacaktır.
  4. Her bir mezunumuz Törene en fazla 4 misafir davet edebilir. Bu kurala sizlerin ve yakınlarınızın anlayışla ve dikkatle uymanız beklenecektir.
  5. Tören günlerini de kapsayacak biçimde, devlet organları tarafından alınacak salgına yönelik tüm tedbir ve kararlar Mezuniyet Töreni için de geçerli olacak ve bu kararlar dikkate alınarak tören programında (iptal, erteleme gibi) değişikliklere gidilebilecektir.

Törene katılacak öğrenci listesi için tıklayınız

background image