MERKEZ BANKASINDA BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
24 Aralık 2019 | 09:30

Gazi Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Teknoloji Fakültesi Dekanlığının organize ettiği ve Merkez Bankası Bilişim Teknolojileri Genel Müdürlüğü  Mehmet Zahit Ateş (Genel Müdür), Oğuz Akguş (Genel Müdür Yardımcısı), Nurhan Saygı (Takım Lideri), Ayşe Yasemin Seydim (Takım Lideri) , Kemal Özgür Duman (Uzman), Kerem Başol (Uzman), İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Koray Cinoğlu (İşe Alım Müdürü), Feriha Bulut (Uzman Yardımcısı), Kadir Gürci (Uzman Yardımcısı) konuşmacı olarak katıldığı konferans 16 Aralık Pazartesi günü Saat : 14.00’de Taşkent Binası Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Konuşmacılar konferansa katılan bilgisayar mühendisliği bölüm öğrencilerine Merkez Bankasında işe alım süreci ve kriterleri hakkında bilgi vermişlerdir. Konferans Dekanımızın konuşmacılara teşekkür belgesi ve çiçek takdimi ile son bulmuştur.