KONFERANS ve TOPLANTI SALONLARIMIZIN AÇILIŞ TÖRENİ
12 Aralık 2018 11:01

Kongre merkezi olarak tasarlanan Konferans ve toplantı salonlarımızın açılış töreni 11 Aralık 2018’de Rektörümüz Prof.Dr.İbrahim USLAN, THK Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Erman AKBULUT, EPDK Kurul Üyesi Dr.M.Mustafa İZGEÇ, Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Yaşar AYDEMİR, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof.Dr.Metin DAĞDEVİREN, Rektör Danışmanlarımız, Daire Başkanlarımız ile Öğretim üyelerimiz ve elemanlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof.Dr.Adnan SÖZEN açılış konuşmasında salonların teknik bilgilerini vererek Fakültemize hayırlı olmasını diledi ve öğretim üyelerinin saygın bilimsel kongreler düzenlemesi için alt yapının olduğunu söyledi.

Rektörümüz Prof.Dr.İbrahim USLAN ise akademik genel kurul kapsamında Üniversitemiz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Açılış törenini müteakip 2018 yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.