KONFERANS : ORGAN BAĞIŞININ BİLİNÇLENDİRİLMESİ - Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi
KONFERANS : ORGAN BAĞIŞININ BİLİNÇLENDİRİLMESİ
20 Aralık 2018 11:09

Fakültemiz Dekanlığı tarafından 19 Aralık 2018 Çarşamba günü  Fakültemiz Konferans Salonunda  “Organ Bağışının Bilinçlendirilmesi’ konulu bir konferans düzenlenmiştir. Konferansa İl Sağlık Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Levent GÜLTEKİN katılmıştır. Gültekin konferansa katılanlara Organ nakli çeşitleri, canlıdan/ölüden organ nakli, nakledilebilen doku ve organlar, organ nakli kimlere yapılır, organ nakli neden önemli, organ bağışı nedir?, Beyin ölümü nedir?, Dinin organ bağışına bakış açısı, organ bağışının yasal dayanağı, nasıl organ bağışlayabilirim?, Türkiye'de son durum nedir konulu başlıklarda bilgilendirme yapmıştır. Konferans Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper BÜYÜKKARAGÖZ'ün Levent GÜLTEKİN'e Teşekkür Belgesini takdimi ile son bulmuştur.