KARİYER VE SANAYİ GÜNLERİ-2019 - Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi
Duyurular

Gazi Üniversitesi Kariyer ve Sanayi Günleri (KSG19), fakültemiz öğrencilerinin oluşturduğu 8 farklı topluluğun fakültemiz öğrenci konseyinin çatısı altında, Kariyer  Planlama ve Uygulama Merkezinin işbirliğiyle 18-19 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan, öğrencilerimizi sanayinin önde gelen firmaları ile bir araya getirmeyi amaçlayan ve alanında birçok başarılara imza atmış çeşitli konuşmacıların deneyimlerini aktarıp değerli bilgiler vereceği bir etkinliktir. Bu etkinlik öğrencilerimizde kariyer bilinci oluşturma, iş dünyasını yakından tanıma, işe alım sürecini çalışanlarıyla birebir görüşme imkânı bulma, işverenlerin staj ve iş pozisyonlarını tanıma ve özgeçmişlerinin değerlendirilmesi fırsatı yaratacak bir organizasyondur.

Gazi Üniversitesi Kariyer ve Sanayi Günleri’ne katılmak isteyen şahıs/işletme/kurumlar aşağıdaki linkte bulunan formu doldurup ön kayıt olabilir.

Yer: Mimar Kemaleddin Kongre Salonu

Tarih: 18-19 Aralık 2019