İŞYERİ EĞİTİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
11 Ocak 2018 | 10:11

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılında İşyeri Eğitimi Yapacak olan öğrenciler 22 Ocak 2018 – 01 Şubat 2018 tarihleri arasında aşağıdaki belgeleri SGK ve İşyeri Eğitimi işlemleri için İşyeri Eğitimi Birimine (A Blok kat 1) teslim etmeleri gerekmektedir.

İşyeri Eğitimi ve Sgk işlemleri İçin İstenilen Belgeler

1-İşyeri Uygulaması Kabul Formu (FORM 1) (2 adet)  (Aselsan'da işyeri eğitimi yapacak olan öğrenciler sadece bölüm başkanlığına imzalattıracak. İmza İçin Aselsan'a gitmeyecek.

2-Sözleşme (FORM 8) (2 adet) (Aselsan'da işyeri eğitimi yapacak olan öğrenciler sadece bölüm başkanlığına imzalattıracak. İmza İçin Aselsan'a gitmeyecek.

3-Taahhütname (FORM 2) (1 Adet)

4-Nufüs Cüzdanı Fotokopisi (1 Adet)

5-Müstehaklık Belgesi (1 Adet) (e-devletten alınabilir)

6-Banka hesap no ve IBAN numarası

* 01 Şubat 2018 tarihinden sonra teslim edilen belgeler, SGK işlemleri yapılamayacağından kabul edilmeyecektir.

*Kabul Formu (FORM 1), Sözleşme (FORM 8) ve Taahhütname (FORM 2) G.Ü. Teknoloji Fakültesinin web Sayfasının İşyeri Eğitimi kısmında bulunmaktadır. https://tf.gazi.edu.tr/posts/view/title/kanun-ve-yonetmelikler-32057

*İşyeri Uygulaması Kabul Formu ve Sözleşme mutlaka Bölüm Başkanlığına ve ilgili firmaya imzalattırılarak İşyeri Eğitimi Birimine teslim edilecektir.

*Öğrenciler söz konusu belgeleri belirtilen tarihler arasında bir yakını veya arkadaşı aracılığıyla teslim edebilir. (Sorumluluk Öğrenciye aittir.)

*Söz konusu belgelerin asılları ile müracaat edilecek olup, Faks, e-posta vb. kabul edilmeyecektir.

*Bilgi İçin Mehmet Ali ÜNEY İşyeri Eğitimi Birimi Tel: 0533 557 62 55 - 202 34 31