FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TANITIM TOPLANTISI - Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TANITIM TOPLANTISI
28 Şubat 2019 16:01

27 Şubat 2019 tarihinde Teknoloji Fakültesi Taşkent Binası Konferans salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Aydemir ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Sözen’in de katılımlarıyla Fen Bilimleri Enstitüsü Tanıtım Toplantısı düzenlenmiştir. Müzik dinletisi ile başlayan programda, Prof. Dr. Yaşar Aydemir eğitim-öğretimin önemi konulu bir konuşma yapmış,  ardından Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sena Yaşyerli lisansüstü eğitimin kazanımları ve Fen Bilimleri Enstitüsünde lisansüstü eğitim hakkında bilgiler vermiş, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Irmak lisansüstü öğrencileri için burslar hakkında bilgi vermiştir. Sonrasında, Trafik Planlaması ve Uygulaması ABD Bşk. Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Kürşat YILDIZ, Kazaların Çevresel ve Teknik Araştırması ABD Bşk. Doç Dr. Bahadır ALYAVUZ, İleri Teknolojiler ABD Bşk. Prof. Dr. Selim ACAR, Çevre Bilimleri ABD Bşk. Prof. Dr. Aysel Çağlan GÜNAL, Bilgi Güvenliği ABD Bşk. Yrd. Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Alper DOĞRU ve Akıllı Şebekeler ABD Bşk. Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR disiplinler arası Ana bilim dalları hakkında tanıtıcı bilgiler vermişlerdir. Dinleyici katılımının ve ilgisinin oldukça yüksek olduğu program sonunda, Dekanımız Prof. Dr. Adnan Sözen, Enstitü Yönetimine organizasyon için ve Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Sena Yaşyerli de ev sahipliği için Dekanımıza teşekkürlerini iletmiştir.