FAKÜLTEMİZ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU'NUN BÜYÜK BAŞARISI
11 Ekim 2017 01:46

Fakültemizin Halk Oyunları Topluluğu; GÜTEFHOT(Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Halk Oyunları Topluluğu) Dekanımız Prof. Dr. Adnan Sözen'in desteğiyle 29 Haziran- 4 Temmuz tarihleri arasında 15. Uluslararası Nufarul Alb Halk Oyunları Yarışması'na katılmıştır. Yarışmada Trabzon, roman havası ve potpori oynayarak ülkemizi ve üniversitemizi temsil etmiştir. Yarışma sonucunda 1. olup "En İyi Grup Ödülü"nü almıştır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Adnan SÖZEN "En İyi Grup Ödülü"nü alan GÜTEFHOT ekibini makamında kabul ederek alınan dereceden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir. Dekanımız  başta Arş. Gör. Dr. Gültekin UZUN olmak üzere tüm ekip üyelerine bundan sonraki hayatlarında da başarılar dileyerek teşekkür etmiştir.