FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF. DR. SÜLEYMAN TEKELİ’NİN ASALETEN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI
11 Mart 2020 | 15:36

Değerli mesai arkadaşlarım;

37 yıldır mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Fakültem de 10.03.2020 tarihi itibarı ile asaleten göreve başlamış bulunmaktayım. Bu vesile ile 5 aydır vekâleten yürüttüğüm Dekanlığım sürecinde yönetimimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi, alaka ve desteklerinizden dolayı sizlere şükranlarımı belirtmek isterim.

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Fakültemizde dinamik, üretken ve huzurlu ortamı geliştirmek amacıyla; katılımcı, ulaşılabilir, akademik özgürlüklere saygılı, adil ve herkese eşit yakınlıkta bir yönetim sergilemeye çalışmaktayız. Hiç şüphesiz ki Fakültemiz de böyle bir ortamın varlığı ve sürekliliği ancak sizlerin destekleri ile gerçekleşecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yönetim olarak herkese en içten dileklerimizle saygılar sunarız.

Dekan

Prof. Dr. Süleyman TEKELİ