Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçisi Sayın Ayalew Gobezie Workneh  ve Ekonomik ve Ticaret Diplomatik İlişkiler Sorumlusu ve Elçi Müsteşarı Sayın Tesfakiros Hailu Gebremariam beraberindeki bir heyetle birlikte geçen hafta Dekanlık yönetimi olarak yapmış olduğumuz ziyaret çerçevesinde 13 Haziran 2017 Salı günü Fakültemize çalışma ziyaretinde bulundular. Ziyaret esnasında Fakültemiz Laboratuvarlarında çalışmalarımız hakkında bilgi aldılar. Ziyaretin ana kapsamını Etiyopya’da bulunan Addis Ababa, Jimma ve Adama gibi tanınmış üniversitelerdeki öğretim üyelerinin Fakültemize çalışma ziyaretinde bulunmaları ve bilimsel çalışmalara katılmaları oluşturmuştur.  Görüşmeler sonrasında işbirliğinin devamı konusunda çalışmaların hızlandırılmasına karar verildi.