Duyuru
Dekanımızdan Öğrencilerimize Mesaj
3 Mart 2017 | 07:58

Sevgili öğrenciler,

Bilimin hızla ilerlediği günümüzde, her geçen gün yeni bilgi ve teknolojiler üretilmekte, teknoloji devrimi sürekli ivme kazanmaktadır. Bilimdeki ilerlemeleri izlemek ve aktarmak, bilimsel çalışmalar yaparak katkıda bulunmak siz geleceğin genç mühendislerinin görevi olmalıdır. Bu bilinçle Cumhuriyetimizin 100. yılı hedeflerine ulaşmada her birimize ayrı görevler düşmektedir. Sizler genç mühendisler olarak, inşaattan bilgisayara, enerjiden elektroniğe, tasarımdan otomotive birçok teknoloji çalışmalarında, ekonomik değerleri milyon dolarları bulan projelerde sorumluluklar üstleneceksiniz. Kazanacağınız her türlü bilginin gelecek için olduğuna inanmalısınız.

Mesleğinizin tanımı; gerçek problemin çözümü için bilimi ve matematiği kullanarak tasarım yapabilme kabiliyetidir. Bu da gerçek anlamda konuyu anlamak, konuya hâkim olmak, sorgulayabilmek ve bu sayede yeni fikirler üretebilmektir.

Fakültemizin kaliteli eğitim-öğretim ve araştırmacı kadrosu ve geniş uygulama olanaklarıyla öğrencilerini geleceğin sorunlarını çözmeye hazırlayan ve özgün araştırmalar yapan öğretim üyesi kadrosundan azami yararlanmak sizi ideallerinize ulaştıracaktır.

Fakültemiz yeni yönetimi olarak, siz değerli öğrencilerimizin en iyi eğitimi alarak, vizyonu olan uygulama becerisi yüksek genç mühendisler olarak mezun olmanız için gayret sarf edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başarılı bir dönem geçirmenizi dilerim. 03.03.2017

Prof. Dr. Adnan SÖZEN

DEKAN

background image