CİVİL ANKARA 2019 - Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi
CİVİL ANKARA 2019
26 Nisan 2019 11:27

22 Nisan 2019 tarihinde Teknoloj Fakültesi Taşkent Binası Konferans Salonunda İnşaat Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen Civil Ankara etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Çok sayıda öğrencinin ve konuşmacının katıldığı etkinlik, Şehitlerimiz ve Atatürk'ün aziz hatırasına saygı duruşunun ardından söylenen istiklal marşı ile açıldı. Civil Ankara 2019 etkinliği İnşaat Öğrenci Topluluğu Başkanı İnş. Müh. Öğrencisi Aziz Solak'ın açılış konuşmasıyla başlayıp, Topluluğun akademik lideri Sn. Doç. Dr. Mustafa ÖZER'in giriş ve takdim konuşmasının ardından İSAG Başkanı Sn. Levent KAVLAK'ın, Yüksel İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Cihan CANDEMİR'in, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Havva ERGÜN'ün, Rönesans Holding Proje Danışmanı Sn. Nil CİRİTOĞLU'nun konuşmalarıyla devam etti ve İnşaat Müh. Böl. Öğr. Üyesi Sn. Prof. Dr. H.Yılmaz ARUNTAŞ'ın konuşmalarıyla son buldu.