BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ GAZİSİBER TOPLULUĞU'NUN CYBERIO HACKERKAMP EĞİTİMİ - Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ GAZİSİBER TOPLULUĞU'NUN CYBERIO HACKERKAMP EĞİTİMİ
06 Şubat 2019 08:59

CYBERIO HACKERKAMP

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Topluluğu olan Gazi Üniversitesi Siber Güvenlik Araştırma ve Geliştirme Topluluğunun( GaziSiber ) Privia Security LTD. ŞTİ. desteğiyle 4-8 Şubat tarihleri arasında 5 gün boyunca ülkemizin dört bir yanından seçilmiş öğrencilerin katılımıyla ülkemizin siber güvenlik alanında istihdam ihtiyacının karşılanması için ve öğrencilerin siber güvenliğe yönelik farkındalığını arttırmak ve yetişen mühendislerimizi sektöre hazır hale getirebilmek adına CYBERIO  HACKERCAMP adında Offensive And Defense Security bakış açısıyla eğitim verilmiştir. Okulumuz Topluluğuna bu imkanı sağlayan Sayın Rektörümüze, Dekanımıza, Bölüm Başkanımıza, Topluluk Akademik Liderine, bizden desteğini esirgemeyen Privia Security LTD. ŞTİ.  kurucusu Sayın Eyüp Çelik’e ve Üniversitemizde böyle güzel bir etkinlikte çaba gösteren GaziSiber Topluluğunun yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.