Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanından Üniversitemize Anlamlı Ziyaret
27 Ağustos 2020 | 10:22

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sayın Hacı Ali Bozkurt, Fakültemiz Dekanı, BELTEK Proje Yönetici Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Tekeli’yi makamında ziyaret etti. BELTEK Genel Koordinatörü  Prof. Dr. Musa Atar’ında hazır bulunduğu ziyarette, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Eğitim Kültür alanında yapılacak işbirlikleri, ortak yürütülecek projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. İkili görüşmelerin ardından heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne atanmasından dolayı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında karşılıklı işbirliklerinin geliştirilmesi ve BELTEK kurslarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.