AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
20 Aralık 2017 14:53

Yükseköğretim Kurumlarında Akademik Kurulların Oluşturulması ve Bilimsel Denetim Yönetmeliği’nin 5/a maddesi gereğince; yapılması zorunlu olan 2016–2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılının değerlendirildiği “Akademik Genel Kurul Toplantısı” Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim USLAN, Dekanlık yönetimi, bölüm başkanları  ve öğretim üyelerinin katılımlarıyla 20 Aralık  2017 Çarşamba günü saat 10.00’da Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Akademik Genel Kurulda Dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN Fakültemiz Öğretim Elemanlarına akademik ve idari çalışmalar hakkında bilgi vermiştir.

Akademik Genel Kurul toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim USLAN bey de Kalite Faaliyetleri Bilgilendirme Sunumu ile toplantıya katılan Öğretim üyelerimize Üniversitemiz hakkında bilgi vermiştir.

Genel kurul soru/cevap ve düşüncelerin paylaşılmasının ardından son bulmuştur.