AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
27 Eylül 2017 14:57

Yükseköğretim Kurumlarında Akademik Kurulların Oluşturulması ve Bilimsel Denetim Yönetmeliği’nin 5/a maddesi gereğince; yapılması zorunlu olan 2016–2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılının değerlendirileceği “Akademik Genel Kurul Toplantısı” 27 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 13.00’da Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Akademik Genel Kurulda Dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN Fakültemiz Öğretim Elemanlarına akademik ve idari çalışmalar hakkında bilgi vermiştir.

Akademik Genel Kurulda Profesörlük ve Doçentlik Kadrolarını almaya hak kazanan Öğretim Üyelerine Dekanımız tarafından Cübbe giydirilmiş ve sertifika takdimi yapılmıştır.

Aynı zamanda Rektörlük Kupası Voleybol müsabakaları sonucu birinci olan Fakültemiz Erkek Voleybol takımına şampiyonluk kupası Dekanımız Prof. Dr. Adnan SÖZEN tarafından takdim edilmiştir.

Genel kurul soru/cevap ve düşüncelerin paylaşılmasının ardından kokteyle son bulmuştur.