“THE XXIXth INTERNATIONAL CONFERENCE RESEARCH FOR FURNITURE INDUSTRY” KONFERANSI - Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi
27 Eylül 2019 11:47

Gazi Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Polonya-Poznan University of Life Sciences-Faculty of Wood Technology, Department of Furniture Design işbirliği ile düzenlenen “The XXIXth International Conference Research for Furniture Industry” adlı konferans,  19-20 Eylül 2019 tarihlerinde Teknoloji Fakültesi Taşkent Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir.

Konferans, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile açıldıktan sonra Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Aydemir, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Sözen, Ağaçişleri Endüstrisi Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Musa Atar, Polonya-Poznan University of Life Sciences-Faculty of Wood Technology, Department of Furniture Design Bölüm Başkanı Prof. Dr. Jerzy Smardzewski, Konferans Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Söğütlü ve sektör adına Konferans ana sponsoru İstikbal Mobilya AR-Ge Genel Koordinatörü Kalender Dirik birer konuşma yaptı.

Açılış Programının ardından Davetli Konuşmacılar Prof. Dr. Bruno Miguel Morais de Lemos Esteves, Prof. Dr. Jerzy Smardzewski, Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil ve Prof. Dr. Agron Bajraktari sunum yaptılar.

İki gün süren Konferans, 6 farklı ülkeden akademisyen, lisans ve lisansüstü öğrencilerin yanı sıra 11 sanayi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.