Değerli hocalarım, arkadaşlarım,

Gazi Üniversitemizin 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılı 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacaktır.

Fakültemiz için bu öğretim yılı farklı bir anlam taşımaktadır:

Köklü geçmişi ile övünen, Cumhuriyetin ilk yıllarında misyon üstlenmiş, ekonominin temel direği üretim sektörüne bilgi birikimi yüksek teknik elemanlar yetiştiren Fakültemizin eğitim öğretime başlamasının 80. yılını idrak edeceğiz.

80 yıldır büyük bir başarıyla yürüttüğümüz eğitim öğretim faaliyetlerine yeniden başlamanın heyecanını hissederek Fakültemizi bu yılda devlet üniversiteleri arasında her bölümde en yüksek puanla kazanmış öğrencilerle açmanın gururunu yaşıyoruz.

Pırıl pırıl bu öğrencilerin bizden beklentilerini karşılamak için derslerimizi ve bilimsel faaliyetlerimizi güncellemiş olarak kurallara uygun bir şekilde yürütmemiz gelecek yıllara temel teşkil edecektir.

Bu duygularla sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmenizi temenni ederim.

Prof.Dr.Adnan SÖZEN

DEKAN